Microneedling voor het lichaam

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. We passen tevens 20% pure en stabiele niacinamide, 20% pure vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe om de huid een flinke boost te geven. 

De huid herstelt na de behandeling en sluit de kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen. 

De behandeling geeft mooie resultaten bij rimpels, (fijne) lijntjes, grove poriën en hyperpigmentatie. Ook bij striae kunnen we vooruitgang boeken. De collageenaanmaak zorgt er namelijk voor dat de striae minder dik is en daardoor minder zichtbaar. 

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de behandeling nagenoeg pijnloos. De lengte van de naaldjes wordt aangepast aan de huiddikte, waardoor de behandeling geen pijn doet.  

U kunt kiezen tussen de buik, de billen, de achterbenen, de rug, het decolleté. Mocht u een ander gebied of meerdere zones willen laten behandelen, neem dan even contact op. 

Duur: de microneedling behandeling voor het lichaam duurt circa 90 minuten per zone.