Ubtan

woman, act, naked-1987808.jpg

Lichaams- en gezichtsreiniging met Ayurvedische modder

Door middel van een zeer snelle massage krijg je een laag Ayurvedische kruidenmodder over je hele lichaam en gelaat, waarna je in folie gewikkeld wordt. De combinatie van Ayurvedische kruidenmodder en folie zorgt voor een zeer mild sauna effect, waardoor de poriën van je huid open gaan en de mineraalrijke stoffen van de modder via je huid dieper in de weefsels penetreren en je huid en lichaam voeden. Na circa 20 tot 25 minuten wordt de modder eraf gemasseerd met warm water. Tenslotte kun je even rusten met een heerlijk kopje thee. De gehele behandeling vindt plaats op de massagetafel. De behandeling ontvoert de toxines uit de diepere lagen van je huid. De huid wordt hierdoor zacht en zuiver. Je voel je weer licht, rustig en je ademt uit al je poriën.

Voor wie?
De Ubtan is geschikt voor iedereen. De behandeling reinigt, voedt, stimuleert en tonificeert de onderste lagen van de huid. Het werkt verjongend, revitaliserend, verfrissend, verzachtend, antischimmel en antibacterieel. Een Ubtanbehandeling beschermt tegen acne, puisten, witte vlekken, rimpels, littekens, wijde poriën.

Duur: de behandeling duurt 90 minuten

Praktische informatie: Je krijgt een modderbehandeling van je hele lichaam. Trek oude kleding aan, zodat het geen probleem is als er een beetje modder op komt.