Hotstone massage

De hotstone massage kent zijn origine onder andere in de Ayurvedische geneeskunde.  Bij de hotstone massage wordt gebruik gemaakt van de energetische, magnetische en temperatuurvasthoudende eigenschappen van verschillende soorten stenen. Gladde opgewarmde stenen worden op energiepunten van het lichaam geplaatst om energiepunten te activeren en lichaam en geest te balanceren. Ook worden stenen gebruikt om het lichaam te masseren. De stenen verwarmen het lichaam en de spieren. Bij de Ayurvedische hotstone massage wordt uw lichaam eerst ingemasseerd met opgewarmde traditionele medicinale kruidenolie en daarna met hotstones.  

De Hotstone massage werkt pijnverlichtend bij bijvoorbeeld rugklachten en reuma. Ook helpt het bij slapeloosheid en depressieve klachten. Het helpt je ontspannen, stimuleert de bloedcirculatie, helpt gifstoffen afvoeren en stimuleert het bewegingsapparaat. Het gebruik van Jade stenen naast basaltstenen helpt het immuumsysteem versterken.

Duur: u kunt kiezen tussen een behandeling van 60 of 90 minuten. Bij de behandeling van 90 minuten wordt ook uw gezicht gemasseerd. 

Praktische informatie: Trek oude kleding aan, zodat het geen probleem is als er een beetje