Lichaamsbehandelingen

Pushpam Ayurveda biedt een scala aan lichaamsbehandelingen aan. Bij de meeste Ayurvedische lichaamsbehandelingen wordt gebruikt gemaakt van opgewarmde traditionele medicinale kruidenolie. De oliën zijn in India gefabriceerd volgens traditionele receptuur. Dit betekent dat de oliën zijn samengesteld en gekruid volgens de eeuwenoude recepten, met lokale Indiase kruiden. Sommige oliën zijn gekruid met 3 kruiden, andere met meer dan 40 kruiden. Een noodzakelijke processtap in het bereiden van de traditionele oliën is dat iedere olie een aantal weken tot maanden in de bakkende zon dient te rijpen. De zon is een belangrijk ingrediënt in de traditionele receptuur. Dit is tevens de reden waarom de traditionele Ayurvedische medicinale kruidenoliën niet in Europa worden gemaakt.

De (massage)behandelingen bij Pushpam Ayurveda, worden uitgevoerd met opgewarmde traditionele medicinale kruidenolie uit India. Onze oliën zijn bereid volgens de oorspronkelijke duizenden jaren oude receptuur. U bent daarmee verzekerd van een behandeling met oliën die hun medicinale kwaliteiten reeds duizenden jaren geleden hebben bewezen en alle ontwikkelingen nadien hebben overleefd.

Bij de lichaamsbehandelingen wordt de keuze van de kruidenolie afgestemd op u en uw klachten of behoeften. Afhankelijk van de gebruikte kruidenoliën werken de behandelingen pijnverlichtend, kalmerend of juist energie gevend. U kunt natuurlijk ook een lichaamsbehandeling nemen voor ontspanning.

woman, act, naked-1987808.jpg