Shiro abhyanga

Hoofd- en gezichtsmassage

De Sirobhyanga is een uitgebreide behandeling van het hoofd en gelaat. Marmapunten van het hoofd en gelaat worden gestimuleerd, waardoor de werking van de hersenen gekalmeerd en gebalanceerd wordt. De zintuigen krijgen veel rust, het hoofd ontlaadt, en je gezicht krijgt een stralende huid en een verjongend effect.

Op het hoofd worden warme kruidenoliën gebruikt, die door de haarwortels worden opgenomen, die op hun beurt in verbinding staan met de zenuwvezels. De oliën zijn versterkend voor het haar, de hoofdhuid en de haarwortelen. De oliën zijn voedend voor het zenuwstel en de hersenen, ontslakkend voor de hoofdholtes, kalmerend voor de hyperactiviteit en verhelderend voor de geest. De spieren en zenuwen worden ontspannen, waardoor de vermoeidheid in het lichaam wordt opgeheven.
Op het gelaat worden ayurvedische gezichtsproducten gebruikt. De Shiro Abhyanga is een uitstekend behandeling om alle spanningen in je hoofd weer te verdelen en je herboren te voelen.

Duur: 30 minuten

Praktische informatie: Je krijgt een massage van je hoofd met gebruik van een ruime hoeveelheid kruidenolie. Trek oude kleding aan, zodat het geen probleem is als er een beetje olie op komt.

woman, young, massage-3688233.jpg