De Kapha huid

Huiddiagnose

Is je huid dik van textuur met grote poriën en glanst je huid? Is je huid onzuiver en heb je last van veel mee-eters? Heb je last van acne, ontstekingen en puisten?

Behandeling

Wil je graag snel en effectief van je huidproblemen af? Kies dan voor een behandelingskuur van 6 tot 8 behandelingen van ongeveer 60 minuten. We gaan je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen. Een Lakshmi behandelingskuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen. De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling voortzet met een aangepast thuisverzorgingsritueel.

Resultaat

Na deze kuur zal je huid zo opgeknapt zijn dat je weer je gebruikelijke onderhouds-afspraak van om de 4 à 6 weken kunt aanhouden. 

Je huid krijgt na een behandelingskuur weer een gezonde, gladde uitstraling. Samen met het thuisritueel elimineren we het onaangenaam glanzend effect en de talgproductie. Dankzij de antibacteriële werking van de producten verminderen we actief de vorming van onzuiverheden en mee-eters.

woman, beauty, face-1146038.jpg