De Vata huid

Huiddiagnose

Heb je een dunne huid met fijne poriën en heeft je huid de neiging om droog te zijn? Heeft je huid de neiging om bij stress of bij ongunstige weersomstandigheden extreem droog, grauw en zelfs schilferig te worden? Zie je in de spiegel veel fijne mimieksrimpels, zelfs al op jongere leeftijd? Met deze behandeling maak je jouw huid zomer klaar! Een goed gehydrateerde en verzorgde huid vernieuwd zich daarnaast langzamer, waardoor je minder snel je bruine kleur kwijt raakt.

Behandeling

Wil je graag snel en effectief van je huidproblemen af? Kies dan voor een behandelingskuur van 6 tot 8 behandelingen van ongeveer 60 minuten. We gaan je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen. Een Lakshmi behandelingskuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen. De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling voortzet met een aangepast thuisverzorgingsritueel.

Het resultaat

Deze behandelingskuur geeft een diepe reiniging terwijl de hydratatie behouden blijft. Samen met de thuisverzorgingsproducten bieden we de huid een betere huidbescherming. Een vermoeide grijze huid krijgt weer een frisse uitstraling en het heeft een opvullend en verstevigend effect waarbij rimpels minder zichtbaar zullen zijn. Deze lijn is verrijkt met een hoog gehalte aan hyaluronzuur en helpt het vocht aan de huid te binden en het bevat ook een hoog gehalte aan vitamine E dat huidbeschadiging door UV-stralen zal voorkomen, wat het samen een ideale pre-zomerbehandeling maakt!

girl, face, portrait-2306831.jpg