De Pitta huid

Diagnose

Heb je een licht gevoelige huid en reageert je huid gemakkelijk op emoties, voeding, koude, warmte, wind? Kenmerkt dit zich in roodheid, een branderig gevoel en geeft het soms een reactie van tijdelijke aard? Veroorzaakt je gebruikelijke cosmetica misschien overmatige reacties, zoals jeuk, tintelingen of een verhoogde droogheid? Heb je last van roodheid op de wangen, kin, voorhoofd? Zijn er ​​rode haarvaten zichtbaar in het gezicht?

Behandeling

Wil je graag snel en effectief van je huidproblemen af? Kies dan voor een behandelingskuur van 6 tot 8 behandelingen van ongeveer 60 minuten. We gaan je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen. Een Lakshmi behandelingskuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen. De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling voortzet met een aangepast thuisverzorgingsritueel.

Resultaat

Deze behandelingskuur vermindert irritatie en couperose en een verbetering van de hydratatie. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen en je huid beter beschermd is tegen klimatologische omstandigheden.

model, red, hair-2772893.jpg